Ung kvinne ser smilende på mobilen

Ellingsrudåsen Kabelnett

Alle husstander tilknyttet EKN har fibernett for internett og TV tilkoblet OBOS OpenNet. Her finner dere informasjon om deres avtale.

Oppgradering av trådløs ruter avtalt med styret

Oppgradering av trådløs ruter avtalt med styret

Nå kan du få tilsendt vår nyeste ruter eero 6 helt gratis. Din nye ruter skal kobles til modemet som er montert på veggen. For mer informasjon om hvordan du gjør dette, trykk deg inn på linken under. Et lite PS: Bruker du i dag et trådløst nett som heter DRG, ber vi deg ta kontakt med vår kundeservice når du har mottatt din nye ruter. Grunnen til dette er at ditt gamle trådløse nett kan forstyrre det nye trådløse nettet.

For bestilling og mer informasjon om ny ruter

Oppgradering av internett

De som ønsker, kan oppgradere til en høyere internetthastighet.

EKN har kollektiv avtale med OBOS OpenNet/Internetbolaget om 500/500Mbit/s internettlinje til alle husstander fra 1. mars 2021. Denne tjenesten dekkes gjennom felleskostnadene.

Ønskes raskere linje kan du oppgradere privat. Fellestjenesten vil da trekkes fra månedsbeløpet på din faktura.

Pris for privat oppgradering per februar 2021 etter trukket felleskostnad er kr 223/mnd for 1000/1000 Mbit/s hos Internetbolaget.

Du kan bestille enkelt gjennom Min Side Du må velge Internetbolaget for å få trukket felleskostnaden.

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan best utnytte den høye internetthastigheten?

For å utnytte 1000/1000 Mbit/s anbefaler vi at du bruker en kablet tilkobling hvor dette er mulig: inn i TV, TV-dekoder, spillkonsoller og stasjonær PC og liknende. Dette gir en mer stabil tilkobling og en raskere forbindelse. 

Om du tidligere har hatt problemer med trådløst nett i leiligheten anbefaler vi å skaffe en ekstra ruter til leiligheten. Trådløst har en del begrensninger og vil gi 500/500 Mbit/s under optimale forhold. Ved å kable de trådløse routerne sammen vil begge kunne gi best mulig hastighet.

Flere tilkoblede punkter og flere rutere vil og gi et sterkere og mer stabilt trådløst nett.

 

For mer informasjon og hjelp med trådløst nett les her.

 

Problemer med det trådløse nettet?

Ting som kan påvirke dekning og hastighet på ditt trådløse nett er: 

  • Avstand og blokkeringer mellom datamaskin og router
  • Forstyrrelser fra andre trådløse nett på samme frekvens og kanal
  • Elektronisk og trådløst utstyr
  • Hardware i datamaskinen
  • VPN kan og påvirke hastigheten

For mer generelle råd om trådløst nett se vår FAQ-side.

Min Side

Min Side

Vi ønsker å holde deg oppdatert med viktig informasjon. For å gjøre det trenger vi riktig kontaktinformasjon til deg som eier, medboer eller leietaker. Har du mottatt en SMS fra oss ber vi deg logge inn på Min Side med en gang for å forsikre deg om at all informasjonen stemmer. Har du ikke mottatt SMS fra oss har vi registrert feil kontaktinformasjon på deg. Det er viktig at du oppdaterer denne. Ta kontakt med vår kundeservice så ordner vi det!

Logg inn og sjekk din kontaktinformasjon!
Fibermodem

Fibermodem

Hver leilighet skal ha et tilhørende fibermodem.

Trådløs ruter

Trådløs ruter

Se ny informasjon ovenfor.

Ekstra nettverksuttak

Ekstra nettverksuttak

Ekstra nettverksuttak kan bestilles gjennom vår kundesupport om ønskelig.

Om OBOS OpenNet:

OBOS OpenNet bygger fibernett for boligselskaper i store deler av Norge. Alle kobles til et nett hvor flere TV og internettleverandører er tilgjengelig fra modemet i alle husstander, et åpent nett. 

OBOS OpenNet legger til rette for at boligselskapet, eller beboerne selv kan velge blant flere TV- og internettleverandører i ett og samme nett.

Tradisjonelt i kabelTV nettene er den operatøren som har ledningen frem til boligselskapet også eksklusiv leverandør av alle tilgjengelige tjenester. Vi i OBOS OpenNet tror mange ønsker litt større valgfrihet og konkurranse velkommen.

Noe du lurer på? Kontakt vårt kundesenter:

Noe du lurer på? Kontakt vårt kundesenter:

Om du har noen spørsmål er vi tilgjengelig på chat, e-post, telefon og via vårt kontaktskjema! Telefon: 21 01 61 50 E-post: service@opennet.no

Kontakt oss!