Ekeberg park borettslag

Hei! Som styret har informert på borettslagets egen hjemmeside, er det lagt opp til leveranse av raskere internett og valgfri TV.

Internett

Vi har oppgradert tjenesten din og alle i borettslaget får nå opp mot 1000/1000 Mbit/s ved en kablet tilkobling fra fibermodemet. Din tidligere fellestjeneste var 100/100 Mbit/s.

Vi gjør oppmerksom på at den nye hastigheten leveres direkte fra fibermodemet og at opplevd hastighet over wifi vil være lavere. Dette er helt normalt. Vi anbefaler derfor at du f.eks kabler TV, spillkonsoll, TV-dekoder og andre enheter som krever en mer stabil tilkobling.

Trådløs ruter

Det vil om noe tid leveres ut en ny trådløs ruter til de som ønsker dette. Tidspunkt for dette vil du få nærmere beskjed om. Utdelingen vil skje fra styrerommet. 

 

  Informasjon om TV-tjenester

  Den nåværende fellesavtalen med Viasat vil avsluttes 1.februar 2021. TV vil nå bli valgfritt og hver husstand velger selv om de ønsker en TV-tjeneste, eller ikke. Du kan selvfølgelig fortsette med Viasat om du ønsker dette. 

  Viasat vil kontakte deg snarlig med gode tilbud på private abonnement med ny dekoder, Viaplay med mer. 

  Fortsetter du med Viasat vil du få tilsendt en ny dekoder og du kan eventuelt bruke den gamle i et annet rom. 

  Privat TV-abonnement kan også velges fra RiksTV eller NextGenTel. Klikk deg inn på lenkene litt lenger ned på siden fo rå leser mer og bestille et TV-abonnement som passer for deg. 

  TV dekoderen eller eventuelt strømmeboksen kobler du enkelt til fibermodemet ditt som før. 

  Har du spørsmål kan du ta kontakt med den aktuelle TV-leverandøren eller ta kontakt med oss så vil vi hjelpe deg.